ФОТО Русе - Йордан Бакалов

Сватбена фотография

 Да викнем: ГОРЧИВО!

Казват, че най-важният човек на една сватба след младоженците, кумовете и роднините, e сватбеният фотограф. Той улавя красотата на специалните моменти от вашия празничен ден и документира скъпите спомени.

При всяко сватбено събитие, за което съм бил ангажиран, подхождам индивидуално и с професионализъм. Стремежът ми е крайният резултат от съвместната ни работа да се доближава напълно до вкуса и изискванията на младоженците.


Процесът на работа с мен е лесен и удобен за клиента и протича в следните стъпки:

Среща с клиент – можем да се срещнем например в някое уютно кафене и да обсъдим протичането на сватбената церемония. Да уговорим маршрута, местата където ще се проведат снимките, тайм-листа на сватбата и други важни детайли.
При необходимост мога да препоръчам видео-оператор и/или водещ за вашето събитие.

Сватбена фотосесия – фотозаснимането протича в процес наречен „постановъчна импровизация“. Като фотограф ненатрапчиво ръководя процеса, със съдействие от ваша страна. Важна част от моята работа е да предразположа хората пред обектива да се отпуснат, за да уловим най-добре моментите. Следвам предварителният сценарии на церемонията и тайм-листа . Ако възникнат непредвидени обстоятелства (например завали дъжд или излизаме от предвидения график), мога да ви предложа варианти за промяна в маршрута и обектите на фотосесията.

Обработка на фотографиите – сватбените снимки се обработват в оптимални срокове. Точните дати зависят от обема на сватбените церемонии които обработвам. Дигиталната обработка включва и ретуш на кадрите. Важно е крайния продукт да отговаря на вашите очакванията. Можете да получите първите снимки до няколко дни след сватбата на указан e-mail адрес.

Получаване на готовите файлове – обработените файлове (неограничен брой)  получавате на електронен носител- флаш памет.

Благодарение на творческият поглед и натрупаният ми опит, вие получавате перфектно качество на фото услугите и продуктите, заедно с доброто обслужване и професионалния подход.